Известие

Collapse
No announcement yet.

какви са оригиналните говорители?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

мерси колега, значи италянеца ги е сменявал.
    145 jtd

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
      абе, колега, не знам какви са, ама моите ич не пеят убаво...

ако можеш- сменяй; наскоро попаднах случайно на една неизвестна (поне за мен) марка - hertz - много прилична цена, свирят страхотно
      Неизвестна марка Hertz ????!!!!?????
      Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

мойте пък си свирят перфектно, не знам какво не им харесвате. оригиналните са и нямат надписи.
        пробвал съм и с други говорители и оригиналните определено са по-добре. единственото лошо е, че са слабички, ама аз не съм почитател на подвижните дискотеки.
        166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
        ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Е като са некви Ciare е ясно че не са фабричните колега......И по добре,може би
          Ex: Alfa Romeo 33 Imola 1.4 8V '94
          Ex: Alfa Romeo 145 1.4 16V TS '97
          Ex: Аlfa Romeo 155 2.5 TD Sport '96
          sigpic

Comment

моите са мажестик :>
            145 1.6 ТС '97 ех.
            145 1.9 JTD '00
            307 CC 2.0 '04

Comment

мажестик са италянски,но не са оригиналните.моята дойде с касетофон с падащ панел мажестик.одзад на касетофона пише италия.
              Brera 2.4 JTD 20v, 147 1.6 16v Ex, GT 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 16v Multijet Ex, 147 1.9 8v JTD Ex, 145 1.6 Boxer Ex
              За ортодоксалните “Алфисти” друг мотор освен боксера не съществува!!!

Comment

и моите говорители все още несъм ги сменил но си свирят доста прилично и хубаво. за сега ми е добре с тях
                Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                sigpic

Comment

Моите левите отказаха, само десните свирят
                  Alfa Romeo 146 1.4 TS 16V 103hp '98 Junior - бивша

Comment

Първоначално публикувано от Blade Покажи съобщение
                    Моите левите отказаха, само десните свирят
                    Провери си кабелчетата някъде дава на късо. Аз имах подобен проблем, може от отваряне и затваряне на врата някой кабел да е дал фира. Виж при гуменото уплатнение
                    Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
                    FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
                    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от nhg Покажи съобщение
                      абе колега, то гъгненето не се оправя с по-добър плеър...
                      пък и се държат кофти и на радио, и на 'оригинално' цд, и на мр3...(особено предните)
                      иначе моята музика е някво жвц; не криви много, не е от най-нискобюджетните, ама ич не ме кефят говорителите, особено като поусилиш...
                      ама като се замисля: не съм поглеждал дали са оригиналните?...
                      и аз ги псувах много оригиналните говорители, обаче като изхвърлих сони-то със страшна сила и сложих алпайн-а, просвириха 100 пъти по-добре от преди. вярно е, че не са много силни, но ако не дъниш много вадят много плътен и чист звук. не може да се очаква кой знае какво от едни фабричн говорители, на една сравнтелн евтина (и като нова) италиянска кола, но все пак си свирят прилично. определено плеъра и самия трак (матрично, некомпресирано си-ди вади коренно различен звук от една МП3-ка, есетествено!) имат голямо ( а защо не и най-голямо) значение в едно озвучаване. естествено един ДЛС или Фокал, ще свирне по-добре доста, ама и това време ще и дойде на мойта ако слуша
                      Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

За съжаление след като се заех с проверка над аудио системата в колата се оказа, че пищялките ми дето са горе във вратите нещо вече не свират. Въпроса ми някои сменявал ли ги е и с какъв модел?
                        145 jtd

Comment

има 2-компонентни колони в авител - pioneer, които имат различни фланци за пищялките, вкл. и за алфа 145. комплекта е в порядъка на 150-160 лева - 2х16,5 см + 2 пищялки. провери в сайта им или на място.
                          Alfa Romeo 145 1,6 TS 16V 1999 с нова ламбда сонда (дано не е напразно)

Comment

Първоначално публикувано от robertov Покажи съобщение
                            За съжаление след като се заех с проверка над аудио системата в колата се оказа, че пищялките ми дето са горе във вратите нещо вече не свират. Въпроса ми някои сменявал ли ги е и с какъв модел?
                            Може да си вземеш и само пищялки, продават се отделно. Примерно Hertz имат.
                            166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
                            ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Working...
                            X